dimarts, 2 de juny del 2009

ARA: Des de Vic

A Vic, s’ha fet l’acte central de campanya, entre d’altres han intervingut en Josep Salom, Josep Mª Vila d’Abadal, Salvador Sedó i Josep A. Duran i Lleida. Diumenge hem d’anar a votar per:


1.- Per defensar Catalunya; Sóm diferents a la resta de l’Estat (la nostre agricultura, la nostre pesca, el nostre teixit industrial no és com la de la resta de l’Estat), però és impossible que els gran partits espanyol ens defensin, ja que sovint defensen altres models.

2.- El nostre futur l’hem de defensar des de casa nostre; Les infraestructures, els mercats únics i totes les eines necessàries per el nostre desenvolupament i que proporciona Europa, han de ser defensades per gent nostra.
3.- Som l’única veu directe que pot tenir Catalunya; Donat que no som un estat, no tenim representants directes en cap altre institució europea, per tant assegurem-nos de que la nostre representació no queda reduïda.

4.- Els nostres orígens són europeus; Socialistes i populars espanyols son uns nouvinguts en temes europeus, recordem que no fa gaire temps uns no creien en Europa i els altres defensaven models social i econòmics antagònics amb el tractat de Roma.

5.- Ja en tenim prou de tants fracassos i tanta mediocritat; Ens estan hipotecant el futur, i com a ciutadans, els processos electorals són l’única eina que tenim per mostrar el nostre descontent.

6.- La llista que us proposa CiU, esta formada per gent jove, molt preparada (com demostren els seus currículums) i que tot just comencen. Per a nosaltres Europa no és un cementiri, és el nostre futur !!!

El proper diumenge aneu a votar i voteu per CiU!