dimarts, 28 de desembre del 2010

CiU de Centelles planta a Miquel Arisa

En el ple d’avui, davant la manca de transparència de la gestió municipal que marca tota la legislatura.

La presència dels regidors de Convergència i Unió de Centelles - en un ple tant important com el d’aprovació dels pressupostos - ha estat curta. Davant la repetida manca de transparència del govern que ha portat el poble durant la legislatura actual i amb l’actitut prepotent que s’ha destacat durant l’any 2010, en Miquel Matavacas i l’Estanis Relats han marxat.

Tal com diu en Matavacas:
“estem cansats d’aquesta actitut tant prepotent i que menysté al nostre grup, ja que en repetides ocasions hem demanat informació i no se’ns dóna (instàncies, documentació); hem aprovat acords que no s’han complert (mocions, compromisos de treballar plegats, de donar-nos explicacions, etc); i a més de no tenir-nos en compte sovint fa tto l’efecte que fan les coses per dificultar-nos la nostra feina (convocant reunions a vigílies de les festes de Nadal, sense comissions de portaveus)”.

Ho demostra que fins el 23 de desembre no s’han contestat instàncies algunes d’elles iniciades el 23 d’abril. Tot i que en diverses vegades s’han entrat noves instàncies resum reclamant la informació i finalment presentant una amb argumentació legal contundent, que acabava:

En cas contrari un cop més entendrem que de forma expressa el Sr. Alcalde obstaculitza, amb coneixements de causa, l’exercici del nostre dret a participar dels assumptes públics al prohibir-nos per omissió l’accès a l’esmentada documentació i ens veurem obligats a accedir a la via penal per tal de protegir els nostres drets.

Tot s’ha dut amb la màxim respecte i desitjant un bon 2011 i que la voluntat i la disposició de l’alcalde sigui diferent.

Públic i els dos regidors de CiU Centelles, Estanis Relats i Miquel Matavacas, abandonen la sala després d'explicar públicament els motius de marxar del ple.