dilluns, 30 de desembre del 2013

Ple subvencions Diputació - Serveis Socials

SENTIT DEL VOT – SUBVENCIONS DIPUTACIÓ DE BARCELONA

1-APROVAR L´ACCEPTACIÓ DE LES SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA PER
AJUTS D´URGENCIA SOCIAL
Donat l´increment de esforços que s´han de fer en un moment com aquest en ajuts socials  benvinguts els diners.
Si que volem manifestar-nos en el sentit de que revisarem el destí que se’n fa dels diners , tant del pressupost com aquestes subvencions. Voldríem que consti en acta que demanem formalment informació sobre la tasca que estan fent des de serveis socials, en el sentit de quin personal hi ha, titulació dels mateixos , nombre de famílies que estan rebent ajuts , increment de les mateixes, seguiment que es fan dels ajuts, quin procediment es fa per detectar noves necessitats. Informació clara i concreta del funcionament d’aquesta àrea de l’ajuntment.

Ho demanem formalment,I VOLEM QUE CONSTI EN ACTA  ja que en la comissió informativa ja vaig fer la petició al Sr. Josep Pare , i tot i que vostès son molt sensibles al to però no en les formes s´hem va contestar que ja en parlaríem , per tant agrairé que ens donin el més aviat possible aquesta informació , ja que lamentaria tenir-la que exigir per altres indrets.

SENTIT DEL VOT: SI  

RESPOSTA SR. ARISA:

QUE ELS TECNICS DE ASSISTENCIA SOCIAL SON MOLT PROFESSIONALS , QUE LA FEINA QUE FAN ES SEGUINT UNES NORMES QUE JA ESTAN ESTABLERTES , PERO DE DONAR-NOS LA INFORMACIO RES DE RES .